karamela 

kapat
  1. küçük kahverengi şekerler. yüksek dozda alındığında aşk'a sebeb olabilir..
    haydar ergulen de öyle düşünüyor olmalı.

Karamela

Yanik sekerim sert, hayatsa daha berbat,
    ikisinin de ayni kagittan çiktigini unuturdum
    unutmasina da, ben tuttum birini sevdim,
    hayati nasil sevdiysem onu da öyle sevdim:
    Tarçin Kokulu Kiz, Carmen, Ay Carmela...
    O nane likörüne bayilirdi ama, ben onu
    sicacik bir kahvenin dumanina benzettim,
    o da beni birine benzetmis olmali ki, tuttu
    ask derdine düstü, simdiyse terketme sevdasinda!
    Ask dünyaya bizden önce gelmis de erkenden
    açmis gibi dükkanini, onun kokusuyla tanidim
    aktarlari, aci sözlerini askin tuzu biberi saydim,
    onun huylariyla karsilastim eski tuhafiyelerde:
    Aynali Pasaj, Bonmarse ve Altin Dügme...
    Biri birine uymayan binbir huy, binbir çesit,
    bir dükkana rastladim duvar tas, kapi kilit,
    ne tatli sözlerim açabildi ne iyi huylu siirim,
    karamela dükkani oldugunu en sonunda ögrendim!
    Simdi yanik sekerim sert, hayat ondan da dert,
    ben zaten tiryakiyim, ayrilik asktan da berbat!

Ah karamela sekerim, ask tatli da insanlar berbat!
    #1129953 (usuyitik, 09.01.2007 20:08)

© 2008 - uludağ sözlük

karamela başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karamela ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karamela nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rivaldo nun fenerbahce ye transferi » usuyen kutup ayisi » papa v sixtus » i want you she s so heavy » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » buyuyunce moderator olucam » ho amca » 80 lerde cocuk olmak » karin » kilis milletvekili ve sunnet » yaprak dokumu » turlu cesitli » ben kendim ve yine ben » tahayyul etmek » cuk kadar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 550 ytl lik turban » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » bir deniz feneri vardi ne oldu » ali ihsan sabis » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » konusmayi sokmek » estel » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » turkut » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » na bu kadar » bir derdim var yasanmisliklari » ispat » taciz atesi