karambol 

kapat
#1377925 no'lu entry sözlükte yok!

© 2008 - uludağ sözlük

karambol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karambol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karambol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask ucurur » haber sicmak » ayabakan » ntv muhabiri » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » ilk hava gemisi » ogretmen cocugu » sezercik onun bunun cocugu » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » nouriel roubini » fm 2009 deki yetenekler » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » ozgur tutsak » sozumona » frank rijkaard » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alp ustungor » bolgan » dengir mir mehmet firat » galatasaray bayragi » dtm » tuva » kanye west gozlukleri » haydi ic de cay koyayim » le fabuleux destin d amelie poulain » palm mute » ntv spor » righteous kill » general motors » iskur bana is bul » cehennem dialoglari