karalama 

kapat
  1. hat sanatinda meşk denilen çalışma ve araştırmalar sırasında üretilen yazı sayfası. bu tür ürünler sanat değeri taşıyabilir. 18. yüzyılın ünlü hattatlarından karalamacı hamdi efendi bu tür çalışmalarıyla ünlüdür.
    #3237382 (fashiondesigner, 06.04.2008 16:42)
  2. (bkz: müsvedde)
    #3237386 (galapagoslu iguana, 06.04.2008 16:44)
  3. çocuğun doğduktan itibaren 4 yaşına kadar yaptığı, zekasını, karakter ve kişiliğini son derece etkileyen ''resimsel gelişim dönemleri''nden ilki.
    #3409825 (soylededinsoyledim, 17.05.2008 20:55)

© 2008 - uludağ sözlük

karalama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karalama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karalama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » armenian navy band » all i ve got to do » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » nina s tragedies » malumatfurus » yaran cep telefonu mesajlari » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » yaran facebook gruplari » nouriel roubini » muzaffer eryilmaz » yapilan her espriye gulen insan » grigory petrov » ergenekon iddianamesi » yaratiliscilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » cekememek » ilk deniz ucaklari » herzwerk ii » olasilik » cooler than jesus » gercek » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » konustur iddiani katla parani » bez bebek » requiem for a dream » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » cok guzel hareketler bunlar