karalama kampanyasi 

kapat
  1. rekabet ortamında karşı tarafı engellemek için onun yanlışlarını açığa çıkarmaktır.
    (bkz: medya)
    #566864 (kamyoncu dervish, 22.08.2006 19:20)
  2. Çekilemeyen kişilere yada kurumlara yapılan kampanyadır. Zira o kişi yada kurum başarılıdır. Yoksa niye kampanya yapılsın ki.
    #2524088 (jamish efendy, 27.10.2007 15:28)
  3. örnek
    a:sınıfın ya da okulun en popüler,sayılan ve sevilen kişisi,
    b:kıskanç,fesat ve çekemeyen birisi,

b:dün a'yı pazarda terlik satarken gördüm.
    ya da
    b:geçen gün bi cafeye gittik arkadaşlarla bi de ne göriim bizim a'nın yanında başka bi çocuk * vardı.demek ki aldatıyo c'yi...
    b:a'nın çantası var ya marka değilmiş o,pazardan almış...
    #2524141 (genel izleyici, 27.10.2007 15:40)

© 2008 - uludağ sözlük

karalama kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karalama kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karalama kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyi olmak yetmiyor » bize f16 degil katir verin » karisinin her dedigine peki karicigim diyen erkek » darwen in maymuna benzemesi » fifa vs pes » sayin zall yazarlara haklarini verir misin lutfen » kelebek korse » benim adim kirmizi » evli olmasina ragmen alyans takmayan ciftler » george w bush » b 29 » otobuste popo vermek » orta sahadan kafayla gol yiyen kaleci » dario moreno » havva yilmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antu com bu gun sari kirmizi » loving every minute » groundhog day » 15 ekim 2008 letonya israil maci » hadi canim sen de » kayahan » dusunce ozgurlugu » arac disi trafik kazasi » 16 yasinda 13 kere akrabamin basina kus sicti » tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak » ssg » eski sevgiliyi unutmanin yollari » insanin buyudugunu anladigi an » kolektif futbol anlayisi » dumur eden iltifatlar