karakterlerin 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karakterlerin ters olusu
  2. turkce karakterlerin yoklugundan yararlanmak
  3. dizi bollugundan karakterlerin karsilasmasi
  4. animasyon karakterlerin hareketlerinin sabalakligi
  5. karakterlerin isimlere gore sekillenmesi
  6. korku filmlerinde sevisen karakterlerin olmesi
  7. cizgi karakterlerin hep ayni elbiseyi giymesi
  8. yesilcam kotu karakterlerin karizma olma sorunsali

© 2008 - uludağ sözlük

karakterlerin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karakterlerin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karakterlerin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hernan cortes » sosyallesme adi altinda asosyallesen nesil » evli biri ile beraber olmak » sozlukle ilgili istekler » namik kemal » king kong » engin ceber » 100000000 » tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak » cirkince » adanaliyik » dum dum teke tek » xasthur » lighthouse family » internet explorer 8 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkegi yatakta rencide etmek » olmeden once okunmasi gereken 1001 kitap » ismacun » hamd olsun » zeitgeist addendum » 11 eylul 2001 » dishonoured human » saw » bildiginandaval » mandalina dilimleri arasindaki beyaz lifler » suppose that » cisin geri kacmasi » hadi canim sen de » alevi davasinda aslan kesilen ateist » akildan cikmayan tuhaf sarkilar