karakterleri bir cok asi iflah olmaz sinema karakterine ilham kaynagi olmustur kendisi okumusmudur bilinmez ama yolda nin bir safralasmis benzerini de 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (100 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

karakterleri bir cok asi iflah olmaz sinema karakterine ilham kaynagi olmustur kendisi okumusmudur bilinmez ama yolda nin bir safralasmis benzerini de başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karakterleri bir cok asi iflah olmaz sinema karakterine ilham kaynagi olmustur kendisi okumusmudur bilinmez ama yolda nin bir safralasmis benzerini de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karakterleri bir cok asi iflah olmaz sinema karakterine ilham kaynagi olmustur kendisi okumusmudur bilinmez ama yolda nin bir safralasmis benzerini de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saba tumer » ambassador » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » hos sohbet » jale » early bird » rafet el roman » devrimci genclik dergisi » deniz feneri almanya dan bana ne » eleventh hour » olmasa mektubun » bir deniz feneri vardi ne oldu » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » burak aydos » alf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ismail turut » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » memleketcilik » su cicegi » 270 ytl ile bir ay gecinmek » evlenirken bakire bayan aramak » gokhan zan » rs ne la » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » on bini deviren yazarlar » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » piti » pkk li buldun mu keseceksin » olu sessizligi » avrupa aslani