karakter sinirlamasi 

kapat
  1. enteresan bir sınırlamadır. hiç bir halde kişiyi tatmin etmez.

caykalik: en az 40 karakterlik entry girmek zorundasınızdır. fakat vereceğiniz bir bkz, ya da yazacağınız kısa bir entry 40 karakter sınırlamasına takılır. detaylı yazarsınız, tadı kalmaz entrynin.

yazarlik: 50 karakterlik sınırlama vardır. açacağınız başlık sığmaz bunu. budadıkça budarsınız, en sonunda ucube bir başlık kalır. ilk girilen entrye "aslında şöyle yazacaktım da....." tarzı bir açıklama yazmak zorunda kalırsınız.
    #2511905 (ankarakarakedisi, 24.10.2007 12:28 ~ 12:34)

© 2008 - uludağ sözlük

karakter sinirlamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karakter sinirlamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karakter sinirlamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» subat » muhalif oldugu icin hapse giren insan » kadini seksi gosteren unsurlar » hep boyle kal » kominist » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » micky green » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » bekaret uzerine acilan basliklar » zekeriyabeyaz » berrak sudaki kirmizi balik » jean marie gustave le clezio » galleria » little child » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran entryler » peygamber sabri gerektiren meslekler » ido dan mesaj gelmesi » radyo sol » coleslaw » aydogan babaoglu » yalcin kucuk » ataturk cagdasliktir » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » cesedin bogazina corap baglamak » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » sunnet dugunu » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » kurt milliyetciligi yapan sosyalist