karakoy balikcisi 

kapat
  1. Alkol servis etmeyen, meze kültürü gelişmemiş ancak çok taze balıklar satan balık restoranı. (bkz: Karaköy)'dedir.
    #852371 (timsah48, 13.11.2006 13:11)

© 2008 - uludağ sözlük

karakoy balikcisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karakoy balikcisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karakoy balikcisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cum on feel the noize » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » ibrahim yattara » pilavi elle yemek » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » pkk nin aktutun aciklamasi » futbol tartismalari msn zirvesi » deniz feneri almanya dan bana ne » tanri ya kizginim » osuruk » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » aksam oldu huzunlendim ben yine » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » ben hep kendime cikan bir yokustum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » la vie populaire » uye lol » sozlukculerin blog adresleri » bana bagiramazsin diyen sevgili » telkin etmek » coco loco » 2008 nobel fizik odulu » 43 tane online yazar gormek » cihan haspolatli » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » ver gazi » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » ballboy