karakolda ayna var 

kapat
  1. eski türk filmlerinde meyhane çekimlerinin vazgeçilmez belkis ozdener şarkısı;
    karakolda ayna var,
    kız kolunda damga var,
    gözlerinden bellidir cevriyem,
    sende de kara sevda var moriye de fosforlum,
    sende de kara sevda var,
    denizlerin kumuyum,
    balıkların kumuyum,
    aç kolunu ben geldim cevriyem,
    ben de allah kuluyum.
    #1274566 (cimcime, 08.02.2007 11:07 ~ 13.02.2008 09:33)
  2. fosforlu cevriye olarak da bilinen şarkı.
    #2198879 (aman heri, 25.08.2007 21:55)

© 2008 - uludağ sözlük

karakolda ayna var başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karakolda ayna var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karakolda ayna var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gurcistan » muchacha » asot bagratuni » 6 eylul 2008 makedonya portekiz basketbol maci » veritaserum » pkk operasyonlarindan av diye bahsetmek » mesut yilmaz » ishguzar » onur yar la sabah karmasi » erdal kosan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games