karahan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cem karahan
  2. murat karahan
  3. karahan cantay
  4. pelin karahan
  5. leyla karahan
  6. demir karahan
  7. hakan karahan
  8. ensar karahan
  9. sevgilinin karahan cantay mi ben mi diye sormasi

© 2008 - uludağ sözlük

karahan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karahan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karahan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mustafa denizli » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » istatistiktir » barack obama vs john mccain » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » sozumona » we rise » saray helvasi » kuzgun » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » kacak kelebek » deniz fenerini unutmayin » ilk ucus » karl heinz feldkamp » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » niccolo paganini » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » zeplin » borg el arab stadium » galatasaray formasi » mustafa kemal ataturk » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » money » bilgi islem » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » mavi tur » can yucel cevirisi » acemisinden ankara notlari