karagumruk yaniyor 

/ 2
kapat
  1. setinde batak oynadığımız dizidir..
    evet gariptir ama gerçektir..

sözlük yazarlarından biriyle 3. kişiyi bulmanın verdiği huzur eşliğinde kadirga havuzlu kiraathane'ye doğru yollandık..yüreğimizde alacağımız ihalelerin heyecanı , batacağımız oyunların korkusuyla kahveden içeri girdik..bir de ne görelim !! çok eskiden beri hastası olduğum bir manken-oyuncu..daha sonra öğrendiğim kadarıyla dizide uğur arslan'ın sevgilisi rolündeymiş..

böyle olmamalıydı dedim kendi kendime..ne bilim böyle olmamalıydı işte..karşısına çıkıp aslında bu ben değilim , batak çok sık yaptığım bir şey değil şiire , edebiyata ilgi duyarım falan demek istedim fakat nafile..kafama kafama koz yiyordum o sıralar..

yanımdaki puştların şiddetli ısrarları nedeniyle yönetmen olduğunu tahmin ettiğim adama bizim oturduğumuz yer tarafında çekim yapacak mısınız ? diye sordum..o herif de 'evet' dedi..bir de 'kalkmazsanız çok iyi olur yakışıyorsunuz masaya '..*
    ben kısa vadede yeşilçam'dan bir jönlük teklifi beklerken kahvehane'de batak oynayan ve masaya fena halde yakışan dış kapının mandalı rolü moralimi çok bozdu..bunu yukarıda bahsettiğim ve ciddi anlamda bir şeyler hissettiğim manken-oyuncu şahsın duyması ve aşağılayıcı bir gülücük atması ise cabası oldu..

rolü kabul etmedim tabi prensiplerim vardı*ve o lağukla bir dahaki karşılaşmamız çok yakında vuku bulacaktı..
    #910533 (rasko, 26.11.2006 02:40 ~ 02:54)
  2. tel no:
    alo 110 itfaiye
    karagümrüğün ağaçları için tel:
    alo 177 orman yangını
    #910622 (kirmizi baslikli kiz, 26.11.2006 03:16)
  3. allahım neydi günahım şarkısını açtıran "şarkı"
    #1944630 (altugguven, 16.07.2007 12:25)
  4. nedenini anlayamadıgım bir şekilde gecenin 03.03 ünde dilime dolanan şarkı.
    #3121848 (jackieboy, 11.03.2008 03:10)
  5. dalıp dinlendiğinde hüzünlendirici etki yapan şiir.
    #3367021 (laureate, 07.05.2008 10:59)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

karagumruk yaniyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karagumruk yaniyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karagumruk yaniyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» piercinge demir diyen insan psikolojisi » geschlecht » active reload » asian sex secrets » thirteen » springfield ulku ocaklari » ne oldugu mechul tiplerin msn inize ulasmasi » moonlight sonata » klasik sosyalistler » arsenal le oynayacak takimlara tavsiyeler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games