karagoz sanat evi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sanat icin sanat yapmak istiyorum ama halk yok
  2. sanat hem sanat hem toplum icindir
  3. karagoz
  4. ali karagoz
  5. alev karagoz
  6. erkan karagoz
  7. hacivat ile karagoz
  8. gokce karagoz
  9. abdulmuttalip karagoz
  10. sadi karagoz

© 2008 - uludağ sözlük

karagoz sanat evi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karagoz sanat evi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karagoz sanat evi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» busbutun kapitalistlesen martilar » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » ucuncu dunya savasi guncesi » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » umut sarikaya » maden muhendisi » ya rabia » revolver » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » kuresel isinmanin yararlari » ilk hava gemisi » kul olayim kalem tutan ellere » berfin » fifa 09 daki genc yetenekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sac oynama aliskanligi » all i ve got to do » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » money » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » taze ekmek kokusu » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » los lunes al sol » mulayim » jet » ece erken » genetik determinizm » uludag sozluk gammazi » kan uykusu