karadeniz karasun 

kapat
  1. Gökhan birben'in "asa sevdam" adlı albümündeki en yürek burkan şarkısı.

karadenizun eni
    enine koyun beni
    yarum karadeniz'e
    nasıl yol koysam seni

karadeniz karasun
    daha kararmiyasun
    ayirdun sevenleri
    senda duramiyasun

derenun kenarına
    alana bak alana
    bu dünya haram olsun
    seni benden alana
    #1415719 (huruf, 15.03.2007 22:25)
  2. gokhan birben'in can yakan parçalarından biri. bilhassa son kıtası daha bir can yakıcıdır, son kıta- mükemmel bir kemençe solosu-son kıtanın tekrarı şeklinde devam eder şarkının bitimine yakın olan bölümü ki bu şekliyle daha da damar bir şarkı halini almıştır parça.
    #2229199 (grand ekinoks, 30.08.2007 15:36 ~ 05.09.2007 18:10)
  3. yumşak bir sesle söylendiğinde tadına doyum olmayacak defalarca dinlenilecek şarkıdır. Karadenizliyseniz tadı daha bi başkadır.**
    #3784891 (abidin, 07.08.2008 19:55)

© 2008 - uludağ sözlük

karadeniz karasun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karadeniz karasun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karadeniz karasun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» inekli koyu » sergey » pasta hut » tera patrick » git hadi git ismail yk » karanlik isler » promotor » guc bela eli tutulan sevgilinin motor cikmasi » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » 1gbit internet 60 ytl » fosforlu prezervatif » en gelismis dil » kars fen lisesi » golden margarita » rukneddin uranus olmedi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zargana » jale » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » susuz » izam » bilanco » akuple » adam gibi adam ertugrul saglam » yildiz teknik universitesi » memleketcilik » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » salla maasini al basini » angelina jolie » sair uuserlardan siirler