karadeniz in ricky martin i 

kapat
  1. türk magazin programlarınca davut guloglu na yakıştırılmış lakap.
    #3312513 (notrinova, 24.04.2008 15:36)

© 2008 - uludağ sözlük

karadeniz in ricky martin i başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karadeniz in ricky martin i ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karadeniz in ricky martin i nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakan celik » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » disturbia » adam smith yaniliyor » temp » big fish » bodrumtorbasi » habu diyar » turkiye de biranin cok pahali olmasi » al sana bir gobek ver bana bir bebek » rs ne la » vassili zaitsev » lenova » sucuklu yumurta yemenin faydalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bunyamin ayasi turbesi » all i ve got to do » yavuzhan » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » taramali yaz 3990 a gonder » dunyanin en mutevazi adami » bez bebek te yakalanan matrix tadi » sozlukteki yobazlar » kurtlar vadisi pusu giray » acz ve fakr » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » suudi arabistan » sivrisinege ucan tekme atmak » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » melekler adasi