karada 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunyamali karada
  2. karada marina
  3. havada karada
  4. bize karada olum yok
  5. karada yenilmeyen dusmani denizde yenmek
  6. 2000 basligi havada karada acariz
  7. havada olmeyi karada olmeye tercih etmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ahmet mahir peksen » isveren prim borclarinin affi » huseyin celik » oktay akbal » gokhan unal » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » necmettin salaz » kenan evren » besni nin tarihi eserleri » bencil insan tavirlari » gulay eralp » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » tansu ciller » kararlastirip ayni giyinen kizlar » smiley sentetizmi » omuzda gorunen sutyen askisi » laguna beach » color bar » mihail gorbacov » margin » veli toplantisinin olacagini gosteren kagit » 6 saniye » erdogan a adana mitingi soku » terlik » templar » kuzey isiklari » eskisehir i sevme nedenleri » oltu nun tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa