karaciger yoklamasi 

kapat
  1. orhan ayhan ın boks maçı anlatırken sık sık kullandığı terim.
    #772663 (serander, 25.10.2006 11:39)
  2. boks müsabakalarının olmazsa olmaz teknik vuruşudur, boksörün rakip meslektaşının karaciğerine* * kombine yumruklarla saydırıp perişan etmesidi eylemidir. türk seyircisi bu söylemi orhan ayhan'ın ağzından duymaya alışmıştır. orhan ayhan'ın ağzından duyduğumuz tarihe mal olmuş diğer repliklerde şunlardır:

"işte karaciğer, bakın ben demiştim karaciğerine yerse o yumruğu çöker kalır demiştim, bakın nasıl kendinden geçti... "
    "evet sayın seyirciler adamı taa venezuelladan boşuna getirmezler"
    "evet yine eldiven içi vuruyor sayın seyirciler defalarca söyledim bir etkisi yok bu vuruşların"
    "çenesi çok güçlü bir boksör"
    "amerikan boksunun güzelliği de burda işte aparkatlar var"
    "kızılderili çok temiz dövüşüyor"
    #2175477 (VeLVeLe, 22.08.2007 02:50)
  3. (bkz: burda)
    #2175483 (calemityceyn, 22.08.2007 02:52)

© 2008 - uludağ sözlük

karaciger yoklamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karaciger yoklamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karaciger yoklamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metro diye metro firmasi otobusune binmek » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » kizlari guzel gosteren detaylar » bionic commando rearmed » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » tkp » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » lulu » teknik direktor kiyimi » dijital binali abi » vampir yarasa » luksemburg » ergenekon u sulandirma plani » yaran msn iletileri » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask incitir » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » sevgilinin aramamasi » bon iver » oleceksin kopek » aydogan babaoglu » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » karin » ask onarir » halusinasyon » extended substance » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » istatistiktir » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » age of mythology the titans