karacan dershanesi 

kapat
  1. izmir'de bulunan bir dershane.
    #814498 (6.4.r.1.$.h, 04.11.2006 18:33)
  2. ankara sakarya'da tuna caddesi üzerinde olan dersane.Büyüktür,kalabalıktır,disiplinlidir!
    Oks ve öss aynı bina içinde bulunmaktadır.
    #2920579 (Felis is back bitch, 30.01.2008 18:37)
  3. izmir' in ve ankara' nın deği$ik yerlerine kurulmu$tur. öss, kpss, dgs, oks, bilgisayar, dil, mortgage brokerlığı kursları vermektedir. $ahsımında izmir' de denize yakın olan 4 katlı $ubesine gitmektedir. öss kantinindeki kahve makinesi bozuk, söylemeden edemedim.muhte$em sayılabilecek öğretmen kadrosunu da içinde barındırır bu dershane.
    #2951261 (anelia, 04.02.2008 23:20 ~ 23:33)
  4. öğrencileri öss'ye oks'ya vb. hazırlayan dershaneler liginde "büyükler" kategorisinde sayılabilecek kuruluş. öğrencileri seviye seviye sınıflara ayırırlar ve ona göre iplerini tutarlar. sırf ortam yapmak isteyenin de sağlam bir öğretim isteyenin de aradığını bulabileceği yerdir.
    #2951321 (gothic evil, 04.02.2008 23:28)
  5. 4 yıl önce lgs'Ye hazırlanırken gittiğim başarısı fena olmayan dersane. bu sene de ödüllü sınavına girdiğim ve soruların oldukça kazık ve ezber olduğunu anladığım dershane. geçen sene ki dershane birincisinin puanı 197 idi. gerisini siz düşünün.
    #2951380 (illetyus, 04.02.2008 23:38)
  6. yds'ye hazırlanırken oldukça kazık sorularına maruz kaldığım, paragraf sorularının oldukça zorlayıcı, kelime sorularının onlardan arta kalan yanı olmadığı, diğer sorularının da onları takip ettiği yayının dershanesi.
    #2951429 (seni sectim pikacu, 04.02.2008 23:44)

© 2008 - uludağ sözlük

karacan dershanesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karacan dershanesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karacan dershanesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aksana miankova » baykal s gang » acitasyon » bir kac iyi kadin » gericilik ile dindarlik arasindaki cizgi » gaz kacagini bitik cakmakla kontrol etmek » aysun kayaci » tek cumleyle ayar veren usta yazar » enderun sevgiler » olgun kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games