karacan dershaneleri 

kapat
  1. dil bölümünde okuyan arkadaşların tercih ettiği dersanedir . fm,tm ve sözel öğrencileri pek rağbet etmezler .
    #443650 (Gerko, 20.07.2006 14:54)
  2. ankara'da final dershanesinin gölgesinde kalmış bir dershanedir.öğrencilere tam bir at muamelesi yaparlar.onları seviye seviye ayırırlar ve hocalarının yaklaşımı bile sınıftan sınıfa göre değişir.**
    o bu değil,bir süre sonra öğrenciler de etkilenirdi bu şekilde bir yaklaşımdan sonra.öyle ki sınava bir ay kala oluşturulan özel sınıftan bir çocuğun,onun kadar yüksek puanlar almadığım için bana soğuk davrandığını görmüşümdür.
    onun dışında ankara'daki yeri itibariyle* en küçük bir eylemde dahi gaz bombası veya göz yaşartıcı bombanın etkisini hissedebilirsiniz.
    son olarak motorize ekip hatunların bol bulunduğu bir yerdi.*
    #443678 (gothic evil, 20.07.2006 15:04 ~ 15:05)
  3. an itibariyle hafta içi programı çerçevesinde izmir çankaya şubesinde öğrenim görmekte olduğum, dilde aşmış bir dersanedir, zira çok sikici ödev verirler..*
    #755168 (Slammer, 19.10.2006 18:38)
  4. aynı tarz soruları dönüp dolaşıp tekrar vererek öğrencilerini delirten dil bölümü okuyanların büyük hata yaparak tercih ettiği dersane zira birde karaca vardır ki dil konusunda karacanı solda sıfır bırakır
    #755301 (tvdeki kiz, 19.10.2006 19:43)
  5. izmir şubesindeki sınıfların bir kısmının havalandırmadan yoksun olduğunu burdan kendilerine iletmek istediğim eğitim kurumları.
    #1435885 (dabaddah, 21.03.2007 12:20)
  6. spk ve kpss ile ön planda olan, açıköğretimi de bünyesine kazandıran dershane. Açıköğretim kursları açısından Piyasa da önemli yer kazandı. o da piyasaya göre ders ücretini düşük tutması. uygulanan düşük ücret karşılığında, güzel bir eğitim alınabiliniyor.
    #2798273 (northwich, 06.01.2008 14:57)
  7. ankaradaki şubesi için dgs alanında bir numara yorumunu yapabiliriz ama nasıl yapabiliriz? kötünün iyisi? çünkü hocalar iyidir fakat lojistik ve levazım kuvvetleri zayıftır.
    #2969358 (Nexagon, 08.02.2008 02:06)
  8. okul ortamıyla beraber dersane ortamında bulunma açısından iyiki gitmişim dediğim, bunun yanında fayda anlamında tarafından bir zerre birşey öğrenemediğim kurum. 5 katlıdır. en üst katında ve en alt katında birer kantini vardır. ders aralarında dumandan ve eski kaşardan * göz gözü görmez buralarda. kızları çok kolaydır (malesef) erkekleri ise çok boştur. gerçi ben 2003 yılında gitmiştim o zamandan bu zamana çok şey değişmiş olabilir.
    #2969520 (nocturnal Concerto, 08.02.2008 02:42 ~ 02:43)

© 2008 - uludağ sözlük

karacan dershaneleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karacan dershaneleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karacan dershaneleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kutu kutu pense kafamiza gelse » i don t want to be a soldier » hakim oynayin dedi » mihrimah sultan camii » omer in dayanamayip digiturk merve ye ayar vermesi » hali sahada giyilen ayakkabiyi ertesi gun giymek » javaserver faces » negura bunget » mutsuzluk » oruc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games