karacadan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu kara kantar kirk kilo kara katran tartar
  2. tencere dibin kara seninki benden kara
  3. kara murat kara sovalyeye karsi
  4. kara kara dusunduren baslik
  5. kara kara badem gozler
  6. kara kaslar kara gozler
  7. kara kas kara goz kombinasyonu
  8. kara kara dusunmek
  9. kara kara kartallar
  10. atim kara ben kara

© 2008 - uludağ sözlük

karacadan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karacadan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karacadan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pomodoro » ekmek yemeden doymamak » cengiz candar » biz de mi lost olsak » ahmet turk » sarmasik » ozgurluk ve dayanisma partisi » birinci batarya » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » sigara » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » hamo » mavi seker » second life » schenardi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan gonul » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » negatif » on ayak » turk hava kuvvetleri » terbiyesiz yazar » dunya » bayilik » hal yamano » polisle catismak » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » also sprach zarathustra » akuple » universitede hocalara verilmis ayarlar » en guzel ps2 oyunlari