karaagactepe 

kapat
  1. canakkale'nin seddulbahir köyünde bulunan, 8 m. yüksekliğindeki höyük. *
    http://www.tayproject.org/
    #3686604 (cevapsiz soru, 19.07.2008 12:30)

© 2008 - uludağ sözlük

karaagactepe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karaagactepe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karaagactepe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acmis olmak icin baslik acmak » cirkince » migfer » adtk » bir boka benzemeyen minimal siir » ilhan selcuk » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » turk erkeginin fahise sadakati » yildiz oyuncular galatasarayi sever » checking designs » top models » charles babbage » kutsala saldiriyorum oyle ise varim » seri halde arti oy veren melek » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunya ulkelerinden secme ata sozleri » rana senol » bering bogazi » eddie basden » susam sokagi » passiflora » her arapca yaziyi kuran sanmak » sari kanat » kalede kaleci var diye sut cekmeyecek miyiz » kedi bar » johann heinrich pestalozzi » lucretia » bir koyuna sana kurban olayim demek » itus » keskul