kara thrace 

kapat
  1. son derece seksi battlestar galactica karakteri.. tehlikeli, puro düşkünü ve otorite düşmanı olan tehlike aşkına sahip hastalıklı hatun. bir viper ile 10 saylon raider'dan oluşan takımlara dalmasıyla ne kadar psikopat bir pilot olduğunu gördüğümüz kişi.

uçuş ismi starbuck'tır, kate sackhoff süper canlandırır, tadından yenmez.
    (double cross, 23.04.2007 00:50 ~ 00:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dunyaninenmutevaziadami » bulent ersoy a bulent bey demek » sevis elim » muhammed suicmez » sen soyle hayat » kendi yalanina inanmak » kurt cobain » bizim sarkimiz » grand theft auto 4 » el classico » ruzica si bila » universite tercihi yapacaklara tavsiyeler » kumanda calisiyor » el hilwa di » yataktan kalkip corbaciya gitmek » allah a emanet ol » sen » danacilar koyu » live maps » antu » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » t i r t » serhat beduk » sampiyonluk sevinclerinin cok kisa surmesi » tek basina bahar senligine giden sevgili » kocum ali kemal » sevisirken dikkat edilecek hususlar » kadin ve erkek beyni arasindaki farklar » 7 dersten kaldim baba a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa