kara tahtaya tirnaklari surtmek 

kapat
  1. insanın içini gıcık eden ve küçükken kızları kızdırmak için yapılan bir iğrençlik.
    #944629 (goksunv, 03.12.2006 19:46)
  2. daha başlığı okurken tüylerimi diken diken yapan eylem.
    #944640 (kutupsal form, 03.12.2006 19:48)
  3. bu eylemi yapanları anlamak çok zordur. daha doğrusu "bunu yaparken çıkan sese nasıl dayanıyorlar?" sorusu oldukça düşündürücüdür. *
    #944651 (illusionist, 03.12.2006 19:51)
  4. elm sokaği'nın hangi filminde olduğunu hatırlayamadığım fakat freddy krueger'in yaptığını hatırladığım fiil. bunu yapınca çocuğun kulakları patlıyordu. bunu izlerken sanırım 10 yaşındaydım, gece yarısı.
    #3703561 (Unay, 22.07.2008 18:42)

© 2008 - uludağ sözlük

kara tahtaya tirnaklari surtmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kara tahtaya tirnaklari surtmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kara tahtaya tirnaklari surtmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk kizlari » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » kurtleri sevmeyen turkler » status » aguero vs messi » happy go lucky » kulak » ukte doldurmak » stephen appiah in menajeri » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » papa john s » ingiltere nin saglik sistemi » eurobasket 2009 » bir gol daha » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anna politkovskaya » lgbtt » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » sansini kendi yaratmak » ebonit » yildiray ogur » muslum gurses » lcd vs plazma » yusuf cemal keskin » the other woman » hamso » kanye west » ver gazi » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » ataturk u seven sozluk yazarlari