kara mizah comic sans ms 

kapat
  1. aby'nin hazırladığı yeni sözlük temasıdır. siyahtır, göz yormaz. kırmızıları vardır ki, siyaha en çok uyan renktir. yazılar da beyazdır, okunur rahat rahat. ama en önemli özelliği yetkililerin* kullanıcıların* çağrısına kulak verip adından da anlaşılabileceği gibi, comic sans ms li tema yapmış olmasıdır. pek güzel olmuştur. kullanınızdır. kullandırınızdır.
    #1635621 (black magic woman, 12.05.2007 18:43 ~ 18:44)
  2. (bkz: kara mizah comic sans ms'nin fedaisi)
    #1635779 (aby, 12.05.2007 19:30)
  3. explorer'da bi hoş duran tema.

karakter boyutu çok uygun. kalın font kullanılmasa daha hoş dururdu.

ayrıca baglantı yaptıgınız başlıkların renk değiştirmesi daha hoş.

(bkz: sensin comic) *
    #1635850 (raper, 12.05.2007 19:46)
  4. başlık arama kısmına yazılan başlıkların gözükmemesi dışında sorunu olmayan süper tema.Düzeltilmesi rica edilir.
    #2918390 (ekinoksah, 30.01.2008 12:19)
  5. uludag sözlüğün temalarından birisi, aby tarfından yapılmış ve uzun süredir kullandığım bir temadır, iyidir hoştur da bir şeyi yeni farkettim;
    silik entryler kısmına bazende düzeltmemiz istenen entryler yollanır hala yayındadır da abes olan noktaları düzeltilmesi istenir, işte bu tema yüzünden moderatörün sizden düzeltmenizi istediği yerleri yazdığı notu göremiyorsunuz hemen bir örnek foto;
    http://img138.imageshack.us/img138/4586/adszdh5.png

tabi ben de orada not falan yazmadığını zannediyordum bu temayı kullandığımdan az önce şanseseri öğrendim meğer aslı böyle imiş;
    http://img512.imageshack.us/img512/6076/adsz2xy5.png

ve ben sırf bu tema yüzünden hep kızıyordum moderatörlere, herkese moderatör notu bırakıyorsunuz da bana neden bırakamıyorsunuz, ben neden yaran entry silinme nedenleri başlığına entry giremiyorum diye üzülüyordum için için, özür dilerim.
    #3390135 (goodboy, 13.05.2008 00:31 ~ 00:33)
  6. (#3390135)
    (#2918390)

gibi sorunları düzeltilmiş. bug'ları aranmanta olan temadır. bulan varsa söylesindir. itina ile hakkından gelinirdir.
    #3418351 (aby, 19.05.2008 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

kara mizah comic sans ms başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kara mizah comic sans ms ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kara mizah comic sans ms nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imam hatip liseleri » photofunia com » var misin yok musun george bush » jolly joker pub xl » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » hayatinda hic budur iste butonunu gormemis yazar » esens » google guvenli arama » burt young » kadrolu protestocu » bayramda aragonesin elini opmek » avrupa nin kuslari » yaran okuyucu yorumlari » abwehr » step » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antonio graves » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » negatif » sahaya domuz kafasi firlatmak » yagmur kasifoglu » romanya » michael moore » 3 u 1 arada » blog 27 » kaleci sacli adam » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » titanik misali » sevmekten kim usanir » ekmek yemeden doymamak » fasist saldirilara karsi anti fasist saflara