kara kedi gorunce saci cekmenin anlamsizligi 

kapat
  1. başlıkta da görüldüğü üzere saçma sapan bir durumdur. küçükken aşıladılar yeğenim bize. dediler [ kara kedi görünce saçı çek yoksa peder beyin başına kötü şeyler gelir uğursuzluk getirir ]

bak hele, resmen hayvan yüzünden tehdit ediliyoruz. [ peder beyin başına birşey gelirmiş ].

kel insanlara, saçları dökülmüş insanlara bakın. küçükken bunlar kara kedi görmekten kafayı yemişler, çeke çeke saç kalmamış.

batıl inanç ta bir yere kadar abicim. şimdi sen böyle manyak adetleri edinirsen bir ülkeyi nasıl geliştirecksin ?

kara kediyi görünce tekmelek [ vay mına kodumun hayvanı ne istiyosun lan babamdan ] gibi yaklaşımlarda bulunmak denyoluktur.

kara kediler iyidir.

benim bizzat kara kedilerle sevişen arkadaşlarım var.

lütfen !
    #2547515 (bay senarist, 02.11.2007 17:38)

© 2008 - uludağ sözlük

kara kedi gorunce saci cekmenin anlamsizligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kara kedi gorunce saci cekmenin anlamsizligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kara kedi gorunce saci cekmenin anlamsizligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nasilsin sorusuna alternatif cevaplar » umbertobaggio » dolmusta hasin bakislarla hatunlari orgazm etmek » harry potter ve saz arkadaslari » evde kuzu disarda kuzu yatakta kuzu sozlukte aslan » sukela butonuna basiyorum gozlerim yasli » yaz gunu kara carsaf giyen kadin » korkunov » fakirleri dinliyorum gozlerim kapali » mukemmeliyetcilik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games