kara deryalarda bir fenersin 

kapat
  1. "kara deryalarda bir fenersin senin isiginda yuruyoruz" şeklinde devam eden yaratici fenerbahce taraftarinın son bombası. ilk kez radikal gazetesinde feryal pere'nin makalesinin başlığı olarak dikkat çeken bu slogan, hemen hemen her maçta, özellikle de voleybol ve de basketbol maçlarında afişe edilmektedir.
    #1544490 (free your mind, 19.04.2007 20:29 ~ 20.04.2007 22:46)
  2. benzer örnekleri için:
    (bkz: halkın takımı)
    (bkz: tek yumruk)
    (bkz: alkaralar)
    #1544498 (siyahbeyazkizil, 19.04.2007 20:32)
  3. avusturya işçi marşı girizgahı.
    #3386985 (aclik kader olamaz, 12.05.2008 12:43)
  4. fenerbahce'nin sol goruslu taraftar grubu vamos bien'in sloganidir ayrica.

http://img372.imageshack....hp?image=karaderyayx6.jpg

feryal pere'nin yazisi icin;

http://img403.imageshack....hp?image=feryaldt6vl2.jpg
    #3387052 (schizo, 12.05.2008 13:06)

© 2008 - uludağ sözlük

kara deryalarda bir fenersin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kara deryalarda bir fenersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kara deryalarda bir fenersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klinker » teke gibi kokan kizlar » gibi geliyor bana » yasak merve » hey dostum senin sorunun ne » turkiyenin en ucuz sirketi besiktas » saksi altlarindaki sararmis gazete sayfalari » msn zirvesi » recess » huseyin onur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci