kara basip dusen insanlari ceken televizyoncular 

kapat
  1. "kara basıp düşen insanları çeken tepkisiz televizyoncular" daha uygun olacaktı da,
    karakter sınırlamasına takıldık affola...

senelerdir aşina olduğumuz görüntüleri çeken insanlardır... kimi zaman düşüş şekilleri komiğimize gider güleriz, kimi zaman (hele de yaşlıcaysa) endişeleniriz... kimi zaman arabaların kaya kaya gitmesi ilgiç gelir, kimi zaman "Allah esirgesin" deriz... ama hiç olayın arkaplanını düşünmeyiz... o görüntüleri çekenleri, bunlara daha evvelden (en azından bir kere) şahit olup ekranlara insanların ne durumlara düştüğünü gösterenleri...

unutmuyorum, dershaneye gidiyordum... önümde de bir kız... beresinin altından sapsarı saçları görünüyordu... yüzünü merak ettim, hızlandım hızlandım... tam yanına yanaşmıştım ki, kız birden kayboldu... sırtüstü yatarken kızın yüzü tekrar belirdi, güzel kızmış gerçekten... ama artık çok geçti... "bir şeyin var mı" sorusuna, "hhehehe! yok yok hiçbir şeyim yok, sağol" dedikten sonra da uzaklaştı... kenara geçtim, etrafı kestim, olaya şahit olan herkes uzaklaşınca da popomu ovmaya başladım... o ne ağrıydı... ve bir baktım amcanın biri geliyor, tam benim bastığım yere yaklaşıyor...

- amca bi sn!
    + noldu?
    - şurası bakın buz tutmuş farketmezsiniz diye...
    + teşekkür ederim...
    - iyi günler...

kenardan koca bir taş aldım, sanırım yolu yapıyorlardı, kaldırım taşıydı...
    vurdum 2-3 buz tutan yere, sonra da taşı diktim; dershaneme doğru yol aldım...

akşam haberinlerde düştüğüm yerin 2 adım ötesinde düşenleri yerel tv'den izledikçe hem güldüm, hem de küfrettim... güldüm çünkü kendi düşüşüme bile şu an gülüyorum, küfrediyorum çünkü bir parmak mesafeden düşüp beline platin takılan bir babanneye sahibim... bazı şeylere duyarlı olmak, habercilikten önce gelir sanırım...
    #2867817 (crying clown, 20.01.2008 14:24)
  2. habercilerin sırf haber yapmak için şehrin en fena buz tutmuş yerlerine gidip insanları uyarmak yerine onları küçük düşürmeye çalışmasıdır. magazin haberlerinden bile daha saçma ve gereksizdir.fakat arz talep meselesidir, insanlar beğenmese heralde koyulmayacaktır öyle görüntüler. empati kurmak lazım.
    #2868219 (ozgurluge kosan umarsiz dana, 20.01.2008 15:49)
  3. "allah beter etsin" demek istediğim insanlardır.
    #2868628 (keskin sirke, 20.01.2008 17:31)

© 2008 - uludağ sözlük

kara basip dusen insanlari ceken televizyoncular başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kara basip dusen insanlari ceken televizyoncular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kara basip dusen insanlari ceken televizyoncular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran olaylar » minaharker » guiaro ronaldo » akrostis » nufus cuzdanindaki din hanesi » suryoyo tv » tatar ramazan » tip fakultesi bitirip pastahaneci olmak » hey thomas » rafael van der vaart a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci