kara araba 

kapat
  1. dandadadan'ın sen bana birini android albümündeki en canavar parçalardan birisi. solist korhan futacı sesini jeff buckley edasıyla kullanıp canımızı fena yakar.
    #1047654 (Dasti, 24.12.2006 09:54)
  2. korhan futaci'nın kendinden geçerek ve haykırarak söylediği, vokal yapmadığı anlarda da muhteşem bir şekilde saksafon çaldığı dehşetengiz dandadadan şarkısı..

kara kapkara bir araba olsa
    yazılsam duvarlara
    kalmasa aklim buralarda
    uzun uzun yollar vardı
    kara araba da vardı
    ama gitme demisti o bana
    kal kal kal yanımda
    dedi bana çıkma sakın yataktan
    sarıl bana binme o arabaya

kara kara
    kal kal kal yanımda
    sar sar sar bir daha
    #1068330 (louis cyphre, 28.12.2006 01:18 ~ 28.02.2007 10:10)
  3. dandadadan grubunun, haziranda klibi yayına girmesi beklenen parçası.
    #1722953 (zlatan1937, 04.06.2007 01:57)
  4. oha oha, ne süper şarkı. sabahtan beri dinliyorum, youtubeda var. yani işyerindesiniz ve online müzik dinlemeniz lazım, yoksa zaten cdsini almışsınız, filan, bir sürü olaylar dönmüş. ama nasıl da kara araba dinleyesiniz var bir yandan, öğle yemeği de yaklaşmış. o zaman ne oluyor: http://www.youtube.com/watch?v=C8u0uNr8YFI +

şair burda arabaya veren kizlar'a sesleniyor. mesela siz salak gibi ıslanmışsınız kızın kapısında, haberi yok tabii, insafsız, evini izliyorsunuz uzaktan, ev de bu amerikan filmlerindeki gibi villaya benzer evlerden. derken görüntü bulanıklaşıyor ve ne oluyor? bir araba, kara. evin önünde duruyor. sizin hatun(yengem olur) süslenmiş filan, o villa gibi evlerin önünde yürümek için bir yol olur ya(çoğu evin önünde yürümek için yol olur bu arada ama çaktırma), oradan yürüye yürüye arabaya gidiyor. arabaya veriyor. arabaya vermesi. arabaya veren kızlar.

opsiyonel olarak yanınızda da olabilir kız, sonra gidicek ama, anlaştık. kabullen, sevmiyor seni ve fakirsin.

edit: tamamen yanlış anlamışım şimdi dinleyince fark ettim. fakir değilsin illa.
    #2589520 (jules winnfield, 14.11.2007 12:11 ~ 16:12)
  5. çok estetik bir parça. bazı yerlerinde duygusal öğeler kullanılmışken kimi yerlerinde de amiyane tabirle arıza soundlara yer verilmiş.
    #2611813 (kasgarli tost, 20.11.2007 22:41)
  6. harika bir dandadadan eseri. nakaratı bağırarak söylemelik, pek iyi, pek güzel !
    #3376249 (sprnova, 09.05.2008 18:05)
  7. eglenceli olan ama klibi pek bi efkarlı şarkı, cok da keyiflidir soylemesi.
    #3376275 (Gizli Ozne, 09.05.2008 18:16)
  8. klibin bütününde david lynch ten yansımalar olan parça.
    #3563622 (luciddreaming, 20.06.2008 23:19)

© 2008 - uludağ sözlük

kara araba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kara araba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kara araba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek » coss » damiana » fatality of fantasy » gokbez kaya kabartmasi » tik tak » sozluklerde sonu gelmeyen savan avcilari » resul balay » yalcin granit » afyon lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci