kar yanginlari 

kapat
  1. muazzez abacı'nın bir şarkısı.

senden bir çığ gibi kopsam da ben,
    buz mavisi günleri anıyorken,
    ayaz yemiş yureğimde sen,
    üşüyeceksin.

bende kar yangınları,
    sende göç hazırlığı.

asiydim kardelen çiçeğinden
    bahar toprağına yüzünü süren
    yoruldum, anladım, yanlış serüven,
    terk edeceksin.
    #1024449 (larker, 20.12.2006 00:33)

© 2008 - uludağ sözlük

kar yanginlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kar yanginlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kar yanginlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» onurkul » kars fen lisesi » senin tespitin sana benim tespitim bana » angelina jolie » adam » vennus » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » ertugrul saglam in harcanmasi » anti din ekibi » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » yol arkadasi » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » gecen yil bu zamanlar » acid western » his » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » kisa boylu kizlar » prisoner » balli » kadinlarla ilgili gercekler » turk irki » hirt » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » alkolle kadin arasindaki benzesme » pozitif milliyetcilik » on ayak » carriye roxalina » guler erkan » got kadar » serbest meslek