kar duasi 

kapat

1. halk arasında pek yaygın olmamasına rağmen öğrenciler arasında çok yaygındır.yağmur ile okulların tatil olmayacağını bile öğrenci gürühunun en çok ettiği duadır.sömestr tatilinin son günlerinde sık sık edilir ki okul tekrar tatil edilsin diye.2006 sömestr tailinde dua tutmuştur. benim öğrencilik yıllarımda 1986 yılında sömestr ve kar tatilinin birleşmesi sonucu 1 ay tatil yaptığımı hatırlıyorum.**
    #813172 (kirmizi baslikli kiz, 04.11.2006 13:29 ~ 13:30)
  2. özellikle kar yağmayan şehirlerde, burda kuru kuru g.tümüz donuyo bari kar yağsa da eğlensek, amacıyla yapılan dua.
    #813178 (cece, 04.11.2006 13:31)
  3. ayrıyeten yagmur duasına gerek kalmaz.
    #816330 (kirmizi baslikli kiz, 05.11.2006 00:54 ~ 07.11.2006 18:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kar duasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kar duasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kar duasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kar duasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.