kaplumbaga 

kapat
  1. çiftleşme anlayışları acayip. videoyu seyrederken birara neredeyse erkek kaplumbağa kırbaç, kelepçe, jop çıkarıp fantezi yapacak zannettim. buyrun bakın:

http://www.youtube.com/watch?v=ME0GgHtDeEA +
    #1467199 (iuscivile, 29.03.2007 14:35 ~ 07.10.2007 22:56)

© 2008 - uludağ sözlük

kaplumbaga başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kaplumbaga ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaplumbaga nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her gece » football tycoon » sacma ruyalar » radovan karadzic » is as memati bas » morgan de sanctis » beta knol ile wikipedia arasindaki farklar » sozluk disinda var olamayan yazarlar » sevisirken partnerinin pipisini koparan azgin kari » dilaraa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci