kaplama domates 

kapat
  1. genleriyle oynanmış yazar.
    (kaplama domates, 15.02.2006 02:01)
  2. ilginç bir nicke sahip yazar. okuyunca biraz durup düşündüm, "ya acaba bu adam ne demek istiyor" diye, anlayamadım.
    (psychofobia, 02.04.2007 22:52)
  3. #67275 öyle mi? * birinci nesil yazar.. *diş hekimi intibası veriyor.porselen kaplama gibi bişey .
    (handushka, 12.06.2007 21:53 ~ 21:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dumbbell » lerzan mutlu dan nefret eden yazar » balgam cekmek » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci » pelikan silgi » ezginin gunlugu » judas » acmak istenilen basliklarin onceden acilmis olmasi » menemen olayi » cita » adam sen da lafabaqiue » kemal unakitan in vaftiz cocugu olmak » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » 17 yas » yorum farki » oyundayim » kizilmaske » eurasia » ucaktan dusen sahsin ruh hali » damsiz olarak mekana girme teknikleri » plajda ereksiyonu gizlemek icin kumdan kule yapmak » turk polisi tarafindan soyularak dovulen doktor » turhal in tarihi eserleri » suskunlar » askin bittigi an » slalom » istanbul indymedia » a bout de souffle » thomas mann a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa