kapkacci taklidi yaparak selam veren insan 

kapat
  1. yolda tanıdığı birini gördüğünde arkasından usulca yaklaşıp çantasını çekiştirerek "benim benim ha ha ha naaber?" diyen şakacı insandır. şakazede tarafından geç tanındığı takdirde etraftaki duyarlı insanların müdahalelerine maruz kalabilir. günümüz istanbul'unda bu tip sululara o kadar çok rastlanır ki insanlar çantalarına dokunulduğunu hissettiklerinde "aaa tolga sen misin? tolga? aaa ama ama çantam..." şeklinde rahat tavırlar sonunda hüsrana uğrarlar kimi zaman...ve bu şaka artık o kadar yaygınlaşmıştır ki gerçek kapkaccilar kapıp kaçıramadıkları çantaların sahiplerine "naaber selin? aaaa pardon bayan ben sizi bi arkadaşıma benzettim" diyebilirler...*
    #1414879 (habis, 15.03.2007 18:25)
  2. karnına bir dirsek yiyerek selamı geri alması olası olan insan. yakışır ama, sonra da "ehe ekhe kehe khe" diye gülersiniz olay tatlıya bağlanır.
    #1414881 (daRkLove, 15.03.2007 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

kapkacci taklidi yaparak selam veren insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kapkacci taklidi yaparak selam veren insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapkacci taklidi yaparak selam veren insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » bos beles entryler » solo testte 15 piyon birakmak » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » ilkokulun vazgecilmezleri » kizkaciran damat » teroristlerle anlasma yapan devletler » nihat dogan dan aforizmalar » kim nerede » ilk hava gemisi » ask ayirir » seus » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » yaran ogrenci isleri diyaloglari » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir kadini anlamayi arzulamak » ask onarir » kaygisizlar » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » savas ve kadin » ciris otu » tuhh kahretsin » yaran baslik yonlendirmeleri » hrant dink » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » tilki dansi » satisa cikarilan ulke » leonce ile lena » cok guzel hareketler bunlar » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi