kapiyi disardan kapar misin lutfen 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kapiyi disardan kapat
  2. kapiyi disardan kapatin
  3. siler misin lutfen
  4. uzatmaz misin lutfen
  5. allah gumus kapiyi kaparsa altin kapiyi acar
  6. kapiyi aralayan hirsizin yuzune kapiyi carpmak
  7. kapar
  8. sen ruya misin serap misin gercek misin
  9. halil ibrahim kapar
  10. suruden ayrilani kurt kapar

© 2008 - uludağ sözlük

kapiyi disardan kapar misin lutfen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kapiyi disardan kapar misin lutfen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapiyi disardan kapar misin lutfen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» command and conquer red alert 3 » yedi bela husnu » fuckin awesome » teroristlere dusman degil suclu gozuyle bakiyoruz » minaharker » okundugu anda engellenmesi farz olan msn nickleri » kursu sosyalistleri » tomi petrescu » antoinizm » turk olcu birimleri » sebinkarahisar » varyags of miklagaard » ucuncu dunya savasi guncesi » basini ortmeyen musluman olamaz gorusu » kacak kelebek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sanal reklam » turkasya stratejik arastirmalar merkezi » brave new world » izlanda milli futbol takimi » national treasure book of secrets » turk asya stratejik arastirmalar merkezi » gel opem seni » olmeden once bogazina yapisilasi hatunlar » kapitulasyonlar » devlet sosyeteye yardim etsin » yaban mersini » hakan unsal » glam rock » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » damat hobbit pasa vs ercan saatci