kapitalizmin faydalari 

kapat
  1. (bkz: hatunlar eşit paylaşılsın)
    (bkz: üreten biziz yiyişen de biz olmalıyız)
    (bkz: dünyanın bütün abazanları birleşin)
    #2347621 (serbest radikal, 20.09.2007 15:47)
  2. ulan sanki nataşalar da kapitalist amerika dan geliyo. dedirten yorumsal başlık. *
    #2347669 (alperonair, 20.09.2007 15:56)
  3. genel olarak kapitalizmle değil de ahlakla ilgili bir konudur bu. genelleşmeye başlayan şekliyle gençler daha ilk anlardan itibaren namus ve onur gibi kavramlardan yoksun olarak yaşadıklarından, bu gibi şeyleri bir sorun olarak görmemektedir. bu şekilde de böyle toplumsal sorunlar ortaya çıkmaktadır. eski sscb ülkelerinde sıklıkla görülen bu durum, batı ülkelerinde de yaygın olarak yaşanıp, batı özentisi ülkelere** de sıçramaktadır. allah bu gençlerin babalarına sabır versin.

(bkz: biz de genciz ulan)
    (bkz: bir sakıza öptüren kız)
    (bkz: kıyamet kopsa da kurtulsak)
    #2347671 (derberker, 20.09.2007 15:56)
  4. sevdayı parayla satın almak.
    hiç bu kadar kolay olmamıştı.
    #2347677 (bl, 20.09.2007 15:57)
  5. kapitalizmde hayatta kalmanın altın kuralı adlı bir eser bekliyoruz acilen. dengemiz bozuldu a.g.
    #2347704 (tavushavasi, 20.09.2007 16:02)
  6. eğer bir ortamda kapitalist sistemin faydalarından bahsediliyorsa anlaşılmalıdır ki orda emek hırsızlığı vardır, eğer bir ortamda kapitalist sistemin faydalarından bahsediliyorsa orda kar amaçlı, insanı sömüren, burjuvazinin daha da büyümesini aynı zamanda işçi ve emekçinin daha fazla yoksullaşmasını isteyen hasta ruhlu bir düşünce vardır. kapitalizmin faydaları sadece tatlı bir ruya olabilir, kapitalizmin olsa olsa ancak yıkımları ve zararları olur.
    #2347720 (nobran ne ya, 20.09.2007 16:03)
  7. yaşanilan gelişmeler ile birey olmanin öne çikmasi ve ahali olarak sürü piskolojisinden sahte sartlanilmiş saadetten vazgecilmesi. fasizm, komünizm, seriat ve din eksenli toplumlar tarafindan boklandiği halde nedense nimetlerine balıklama atlanildiği bir olgudur kapitalizm. hatta söyle diyelim hamaset, olamayacak hülyalar ile koyun gibi güdülen yeteneksiz yiginlara da bok atilir. evladim bok attiğiniz kapitalizm su yaşadiğimiz cagda sulandirilip veriliyor ve dizginlenerek. ya 19. yuzyilda olsaydik o zaman ne halt yerdiniz? öpün basınıza koyun. kapitalist olmayan rejimler degnekle güderken sizi bireysel hakkınız yoktu. ammavelakin kapitalizmin sağladiği nimetler ve bunlarin sayesinde aklini kullanan (cakallik değil) kuklarin tellerini ellerinde tutuyor. eh göt üstü yatip yarim dönüm bostan yan gel osmanlar mizildiniyor. neymiş kapitalizm kötü imiş, ahlaki çöküntü yaratiyormuş falan filan. evladim sen calisilacak zaman maşak keyfi yaparsan tabiki ac kalirsin. velhasil kapitalizm bok atanlari tutacaksin kulaklarindan alacaksin en koyu baskının oldugu bir devre götüreceksin bak o zaman vizildayabiliyorlar mi? aman bana ne zaten treni kacirmiş bir ırkın ahvadiyiz. sürünelim bakalim kendi bokumuzda ve bok icinde badem kadini gibi takilalim.

allah belani versin bush. bakın ne güzel isyanci genc oldum calsin bakayim ordan bir duman marjinalde oldum. hah söyle trene bakar bön bön bakayim, birde gözlerimi kisayim kabizmiş gibi, şahane oldum sesimde fena değil acep kaset yapsam tutar mi? tutar valla giderim ondan sonra shell hisselerine para yatiririm. türkiyede şabalaklik diz boyu oldugu muddetce acimdan ölmem ben.
    #2347793 (mulayim, 20.09.2007 16:12)
  8. alışırsınız, bir süre sonra acımamaya başlar.
    #2347843 (coffeeandcigarettes, 20.09.2007 16:19)

© 2008 - uludağ sözlük

kapitalizmin faydalari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kapitalizmin faydalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapitalizmin faydalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20lik dis » the mercury phoenix trust » aynur » lala huseyin pasa hamami » ruhunu seytana satan yazar » skinny dipping » kici acik uyununca gorulen ruyalar » vanilla sky » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » umit karan a hayran olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci