kapisina imam gelen bakkal perdesini aralar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu aralar gelen sacma mail ve iletiler
  2. denizin buz gibi sularindan gelen imam
  3. gece yarisi bakkal bakkal ekmek aramak
  4. gece yarisi bakkal bakkal sigara aramak
  5. pencerenin perdesini
  6. gol perdesini aralamak
  7. banyo yaparken kuvet perdesini kapatmamak
  8. iyi bakkal kotu bakkal
  9. bu aralar
  10. bu aralar yalancisin

© 2008 - uludağ sözlük

kapisina imam gelen bakkal perdesini aralar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kapisina imam gelen bakkal perdesini aralar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapisina imam gelen bakkal perdesini aralar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kemik sesi » acaba dunyada su an kac kisi siciyordur » dini hassasiyet tutuklamasi » manco » can yucel » uzundur sarkar oksayinca kalkar » duracell » vs » ukrayna da turklerin protesto edilmesi » ustum cirilciplakti » 1000000000000 » nissan gt r » hidradenitis suppurativa » 1000000000000000000000 » kurtlar vadisi replikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fetullah gulen » lehman brothers » yildiz tilbe nin agzinin mutemadiyen yamulmasi » istanbul » bas kaldiriyorum » allah gecinden versin » uludag sozluk haber bulteni » ders anlatirken aniden sinirlenen hoca » kelebek korse » sinek ilaci kokusu » karaoke » kurulacak sirkete isim onerileri » les fleurs du mal » 15 ekim 2008 belcika ispanya maci » devrimci genclik koprusu