kapidan cikarken donup son bir sey soylemek 

kapat
  1. "bu da sana kapak olsun" tadında söylevlerdir.
    #1355996 (aksak tirtil, 27.02.2007 22:24)
  2. sorgulamasından sonuç alınamayan zanlının yanından ayrılırken, csi miami dizisinde horatio caine' nin gerçekleştirdiğidir.
    #1356004 (abberline, 27.02.2007 22:26)
  3. karizmatik eylemdir. tam giderken dönüp bir laf söyleyip gidersiniz. son sözü söylemiş olursunuz. bir de bazı filmlerde tam çıkarken dönüp, hiçbir şey söylemeden tekrar giden tip vardır. bu ondan her türlü iyidir.
    #1356005 (uieat, 27.02.2007 22:26)
  4. o lafı söyledikten sonra kapıyı çarpmak daha da keyif verir.
    #1356024 (zeyno, 27.02.2007 22:30)
  5. bir şey söylemeyip söylem işlevini tükürükle gerçekleştiren bireylerde mevcuttur. (bkz: püü) dnayı her yere saçmak niyedir ki?**
    #1356053 (rapunzel, 27.02.2007 22:36)
  6. 1- 0 mağlubiyet...
    #1356128 (handushka, 27.02.2007 22:54)
  7. tüm filmlerde dizilerde görsel artık aklınıza gelen senaryolu ne varsa orda kullanılagelen bir sahnedir..

esas oğlan ile esas kız birbirini sevmekte bu aşk karşısında hiçbir şeyin duramayacığını düşünmektedir..fekat, kahpe kader ağlarını örmüş avını bekleyen örümcek misali onları beklemektedir..bir şekilde piçlik yapmıştır hayat işte..ya da bu ilişkiyi istemeyenler..ayrılmak durumundadırlar..son kez biraradadırlar..biraz sonra ikisi de ayrı yerlere savrulacak, farklı insanları seveceklerdir..son kez bakışlar, oğlan kapıya doğru yönelir, açar..çıkmak üzere iken geri döner, afili bir o kadar mağrur bir bakışla;

-necla..
    -efendim cevdet?
    -aslına bakarsan yatakta hiç iyi değilsin..
    -defoll!!!!!
    -elveda..
    -şşşşşşşraaakkk (ardından kapıya fırlatılan vazo efekti)

ya da bir hesaplaşma sahnesidir..kahramanımız öcünü almak üzre kanlısının yanına gelmiş sonunun geldiğini söylemektedir..fekat kendisi iyi adam tarafında olduğu için bundan vazgeçip "allah'ından bul şerefsiz!" tadında çıkıp gitmektedir..kapıya doğru yönelir, açar..çıkmak üzere iken geri döner, afili bir o kadar mağrur bir bakışla;

-mürşit..
    -efendim cevdet?
    -şu derdine düşüğümüz dava var ya..
    -evet?
    -sana girsin!!
    -laaağğğğnnnn!!!
    #4035673 (alwayssleepy, 02.10.2008 20:05)
  8. - defol! defol diyorum sana hemen evimden!
    + kes lan kes gidiyoruz!
    - hala burdasın bak defoooolll!
    + lan ümüğünü sikerim senin sus diyorum gidiyoruz işte!
    - defol evimden adi herif! çık git hemen!
    + hay sanada evinede!
    (kapı açılır kahramanımız tam çıkarken arkasını döner)
    + şişş kızım özürdilerim lan.
    #4035759 (ayyash maghanda, 02.10.2008 20:32)

© 2008 - uludağ sözlük

kapidan cikarken donup son bir sey soylemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kapidan cikarken donup son bir sey soylemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapidan cikarken donup son bir sey soylemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cengiz candar » pilavi elle yemek » rafet el roman » yazik » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » alexander dubcek » kareem said » senin isin ankaradan bozuk yegenim » sweden » pgm 301 » coco loco » en erken bosalma rekoru » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » fasist saldirilara karsi anti fasist saflara » oranges ameres » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oneqeno » hayatta keskeleri fazla olan insan » besiktasliyim sigara iciyorum » 2008 2009 uefa kupasi g grubu » gunun sozu » var misin yok musun george bush » esek sikmek » ibrahim yattara » aramaya inanmayan ibne » sevgilisine kedi hediye eden satanist » sevisirken dinlenecek sarkilar » ibu sozluk » mircea lucescu » yanindaki var ya » takim olamamak