kapi kirilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kapi kapi dolasip dua kartlari satan satici
  2. bayramda kapi kapi dolasip seker toplamak
  3. kapi kapi dolasan bohcaci teyze
  4. bas kirilir fes icinde kol kirilir yen icinde
  5. en fazla bacaklarin kirilir
  6. kibrit copleri tek tek kirilir
  7. su testisi su yolunda kirilir
  8. senin de carkin kirilir
  9. kol kirilir yen icinde kalir
  10. tirnagim kirilir tarzi insanlar

© 2008 - uludağ sözlük

kapi kirilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kapi kirilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapi kirilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben jack in kakasiyim » aborjin » yarim yarim » akrilik » gobek » hasan heybetli » gidiyor gidiyor birakip gidiyor » hugonun amina koyayim » recess » pink freud a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci