kapi carpma tribi 

kapat
  1. yaptıktan sonra odanın içinden "sen gel buraya, gel gel!!" diye tehditkar sözler duymanıza sebep olan trib.
    #3572939 (karin, 23.06.2008 12:14)
  2. (bkz: kapıyı hızlıca kapatınca hissedilen suçluluk)
    #3572943 (double cross, 23.06.2008 12:16)
  3. bunun diger versiyonu da telefonu yuze kapamadir.
    #3572945 (limon cicegi kolonyasi, 23.06.2008 12:17)
  4. -valla ben yapmadım.
    +tamam bişe demiyorum canım.
    -valla diom rüzgardan.
    +tamam dedim ya.
    -pencere de açık ya ceyran yaptı.
    +tamam dedik ya be adam!
    -valla bak ben çarpmadım rüzgardan
    +tamam ulaan tamam. draaaaankkk!!!
    -ceyran yaptı galiba. pencere açık ya.
    #3572953 (akmai, 23.06.2008 12:20)
  5. genellikle annenin veya babanın bağırışından sonra yapılan eylemdir(en azından bizde böyle).

kapı sertçe kapatılır ve tüm apartman inler kendini dev gibi hissedersin,bastığın yer yarılır sanki...
    anne:
    -sen gel bakim...kim yüzüne kapadın o kapıyı?
    #3572976 (viva la fidel, 23.06.2008 12:25)

© 2008 - uludağ sözlük

kapi carpma tribi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kapi carpma tribi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapi carpma tribi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zamansiz olume mektuplar » araba killanan erkege oral seks yapmak » tahayyul etmek » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » chris keller » christina aguliera nin acun a varim demesi » benjcev » yaran okul muduru laflari » istanbul un halleri » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » tutunup kendime » kopete » yaprak dokumu » love lockdown » 2008 butonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adam gibi adam ertugrul saglam » takim olamamak » incir receli » yildirim demiroren » vibratore turkce karsilik bulmaca » o klorobenzalmalononitril » uslamlama » anatolianrock » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » cnn » hukuksal danisman » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » yaz tatilini cadirda gecirmek » fortunate