kapat onada tamam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tamam lan tamam ergenekon yok
  2. tamam tamam sustum
  3. kapat
  4. ac kapat
  5. once sen kapat
  6. kapat lan sozlugu
  7. calismiyorsa kapat ac
  8. kapat perdelerimi
  9. sikayeti kapat
  10. hayir once sen kapat

© 2008 - uludağ sözlük

kapat onada tamam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kapat onada tamam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapat onada tamam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece vakti disarda gezen kiz » idrak edememe » mac bitti hala gol yiyoruz » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » mutlu ol yeter » yilan yagi » avrupa birliginin sozlugu okumasi » hatun gelince caldir » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » vassili zaitsev » dance with me tonight » ogretmen cocugu » mustafa denizli » roll over beethoven » adim adim kiz tavlama » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk gammazi » prof dr recep yaman karadeniz » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » cupcake » americanista » beko » esekcilik » cok zor uyanan insan » yapilmis en aptalca dalginlik » time to burn » hossik » eksileri umursamayan yazar