kapat lan sozlugu 

1. onca işin gücün arasında sozlukte takılan yazarların ve okurların iç sesi.
    #3392727 (teknikkazma, 13.05.2008 18:13)

© 2008 - uludağ sözlük

kapat lan sozlugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kapat lan sozlugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapat lan sozlugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran msn iletileri » adam gibi adam ertugrul saglam » yeyismek » msn iletisine yalnizim yazmak » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » hincal uluc » orhan ak » patlicani oksama seansi » kadrolu protestocu » sallasor » tahayyul etmek » pomodoro » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » amat » var misin yok musun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » forever young » sansini kendi yaratmak » hasan karakaya » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » titanik misali » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » osman mumtaz rakmetil » mustafa pehlivanoglu » izmirli kizlar » anna politkovskaya » sicko » yaran bobiler resimleri » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi