kapat gozlerini utaniyorum 

kapat
  1. insanı derin düşüncelere sevk eden; hayatı, içinde bulduğu durumu muhakeme etmesine sebep olan bayanlara özgü cümledir.
    yarım saat sevişmişsinizdir, bir kaç dakika dinlenme neticesinde hatun kişisi pantolonundan sigarasını almak üzre, su içmek üzre, wc maksatlı (her hangi bir sebeple işte) yataktan çıkma teşebbüsünde bulunur, tabi insanı alıp götüren o tembihi ihmal etmez...

-kapat gozlerini utaniyorum faruk, sigara alıcam
    --efendim, nasıl... * *
    -bakmıyosun dimi aşkım?
    --^*^??^*^
    #2442190 (balyancho, 08.10.2007 00:23 ~ 00:25)
  2. damarlarındaki hızlı kan akışının etkisinden kurtulan, kasları gevşeyince kendine gelen, hatun kişi uyarısı.

faruk için de geçerli olan durum. hiç kimse sönmüş bir cukle hatuna görünmek istemez zannımca... *

düzeltildi: -de ayrı yazılacak unutma -ilahi ikaz- *
    #2442241 (enemyof, 08.10.2007 00:32 ~ 01:31)

© 2008 - uludağ sözlük

kapat gozlerini utaniyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kapat gozlerini utaniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapat gozlerini utaniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» necrophagist » ogrencilik hayati » le mans sarthe basket » oreo » xabi tabi diyecek » zamansiz hiz denklemi » macgyver » tamara de lempicka » cool kelimesinin turkcedeki tam karsiligi » leman dergisi nin 2007 secim kapagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci