kapani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayi kapani
  2. buz kapani
  3. dus kapani
  4. alev kapani
  5. ivedik kapani
  6. sonsuzluk kapani
  7. munci kapani
  8. fare kapani
  9. kurt kapani
  10. unkapani kurt kapani

© 2008 - uludağ sözlük

kapani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kapani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» luis carlos almeida da cunha » buyuk sevinc » iz edebiyat » cuha cicegi » oss 2015 » bilgi icin odeme » osmanli sancagi » uludag sozluk un yeni mottosu » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » kakasi gelmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci