kapamak 

kapat
  1. Bir açıklığı örtmek için bir şeyi, açık yerin üzerine getirmek, kapatmak.
    #302643 (can, 02.06.2006 04:44)

© 2008 - uludağ sözlük

kapamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kapamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sungur savran » general motors » memati bakisi » tetikci » money » iran » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » ayyash maghanda » moderator bizim siparis nerde kaldi » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » ukrayna » damat hobbit pasa » sah ismail » gecmisi ozleten olaylar » ask acitir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » bozdag » zulfu livaneli » corlu » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » asil tendonu kopsa stad inlermis » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » her turlu pisirim yapilir » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » kacik burjuva diyaloglari » fatal » olasilik » cumartesi yarim gun calismak » ufak hayallere sahip olmak