kapaliyim ve ahlakliyim ama yersen 

kapat
  1. (bkz: guler misin aglar misin)
    #2517157 (sobaninyanindayatanevkedisi, 25.10.2007 18:08)
  2. ben ahmağım demenin, dikkat çekmenin en iyi yolu olarak açılan başlık.
    ama gerek yok anlamıştık zaten.

(bkz: itina ile yazar dovulur)
    #2517161 (guapo, 25.10.2007 18:09 ~ 18:15)
  3. (bkz: eh trampetlerin sağolsun)
    #2517229 (antilopyawrusu, 25.10.2007 18:31)
  4. niteleme. doğruluk payı da vardır. ahlak salt din kaynaklı değildir.

ekleme: bir düşünce öne süren yazara karşıt bir fikirle cevap veremeyip, doğrudan ahmak vb. gibi hakeretamiz ifadelerle saldırılması, saldıranın aciz; üslupsuz ve hatta terbiyesiz biri olduğunu düşünmemize sebebiyet vermektedir, ki vermesin, düşüncelerimize ve muhatap kişiliklere lütfen biraz daha saygı gösterelim.
    (bkz: ad hominem)
    #2517258 (oh bebek, 25.10.2007 18:39 ~ 22.01.2008 00:30)
  5. tam tersi (bkz: kapalı değilim ve ahlaksızım) olamayacak önerme.
    ha ayrıca: (bkz: her kapalıyı melek sanma)
    #2517274 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 25.10.2007 18:43)

© 2008 - uludağ sözlük

kapaliyim ve ahlakliyim ama yersen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kapaliyim ve ahlakliyim ama yersen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kapaliyim ve ahlakliyim ama yersen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgili ile zillere basip kacmak » cumartesi yarim gun calismak » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » sucugu dogradiktan sonra soymak » cirkin olmak » birol guven in lost senaristi olmasi » erdal guney » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » insanlar » adam smith yaniliyor » temp » gulen karaman » paramparca » serefsizlik » kuantum sifreleme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » 457 ytl 63 kurus » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » ask kazandirir » al sana bir gobek ver bana bir bebek » cesedin bogazina corap baglamak » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » aysun kayaci » salcali sogan kavurmasi » mesut yar » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » felsefenin tesellesi » hatun gelince caldir » radyo sol » berkoz egemen