kaos ve sarap 

kapat
  1. aynı zamanda yıllar önce istiklal cadde'sinde birbirini kaybeden kardeşler olma ihtimalimiz olan yazar.

sonra yollar ayrılmış tabi, o basa vermiş kendini, ben vokale..

muharebe yılları tabi, kıtlık var...

eaman* bi kere daha hoşgelmiştir işte.. *
    (chaotic good, 06.11.2007 03:10 ~ 03:11)
  2. bir uludag sozluk yazarı. ayrıca yüzüğünü taktığım ve hayatımı paylasmak istediğim tek erkeğin sozlukte kullandığı adı.
    (Lunatic Asylum, 12.11.2007 00:46)
  3. bir şarkı.
    (kaos ve sarap, 13.11.2007 03:23)
  4. dhaub isimli orc metal grubunun kendi besteleri olan şarkı.
    (Lunatic Asylum, 14.11.2007 18:57)
  5. kardeşim diyebilceğim insan (bkz: ciban basi)
    (lareamond, 21.11.2007 19:50)
  6. ruhlarımızın aynı renkte olduğunu farkettiğimizden beri birlikte bazı oluşumlara el atma isteğimizle kalkıp birlikte dhaub'u oluşturduğum**, tiyatro ve müzik aşığı kardeş. dhaub'un belkemigi bestekârı ve söz yazarı, bassçısı... ve bir ciban basi. Kendisine burdan yuru be demek istiyor ve selamlıyorum.
    (Drama Lord, 31.01.2008 12:11 ~ 12:12)
  7. guzel bir şarkı.
    (Drama Lord, 31.01.2008 12:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uludag sozluk hakkinda ne dediler » sosis » ab uno disces omnes » jambon » vakit » enderun sevgiler » aglayamamak » yedi kapili kirk oda » opusurken ic sesin soyledikleri » oss ye gireceklere tavsiyeler » yahel » turkiye a milli futbol takimi » euro 2008 turkiye kadrosu » uc aynali kirk oda » 11 mayis 2008 antalyaspor istanbulspor maci » duvar yazilari » kaz » anketin zararlari » zalim olmak » evillyrics » filip holosko » sadik gultekin » camide kilinan cenaze namazina katilan dinsiz » aziz yildirim » yuruyus » televizyonda aglatan hayatlara gercekte aldirmamak » chun li » googoosh » besiktas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa