kanwulf 

kapat
  1. nargaroth un elemani.gercek ismi rene wagner dir.akhenaten ile kankadir.neo-nazi dir.
    #291520 (Hexagram, 29.05.2006 22:51)
  2. aşmış bir insandır ki tek başına bir grup olabilmiştir. vokali inanılmazdır.
    #1381957 (and oceans, 06.03.2007 20:30)

© 2008 - uludağ sözlük

kanwulf başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kanwulf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanwulf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir seytan in papazi » gol sevinci » don demeyi unuttum » hrant dink » football » kulina » imper » pomak » autoshow 2008 » ntv spor » ask yaralar » tanri » forest whitaker » l manyak » can yucel cevirisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » hakan aysev » sizin dininiz size benim dinim banadir » thich quang duc » animal farm » jet turleri » aciz olmak » serva dinu » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » kapini calan benim » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » turk silahli kuvvetleri » vesselam