kanunen haram 

kapat
  1. kitab-ı kuran'ın hükümlerine göre haram.
    (bkz: şeriat)
    #3675899 (junior, 17.07.2008 08:20)
  2. dinen yasak (haram) olan bir işin kanunlarda da yer alması durumu. oruç yemek yasaklanırsa kanunen de haram olur. bir de şu var : iran'da şah devrilip mollalar iktidara gelince kızların evlenme yaşını 13'e indirmişlerdir. çünkü yobazlar sübyan sever. sonuçta 13 yaşında bir kızla evlenmek kanunen yasak değildir, haram zaten değildi.
    #3676007 (basri, 17.07.2008 10:06 ~ 10:32)
  3. bildiğin gunah.
    #3676009 (bedevix, 17.07.2008 10:06)
  4. Kanunların şeriatı baz aldığı durumlarda , yasaklanmış eylemler için kullanılan tanım.
    #3676039 (lebejola, 17.07.2008 10:25)
  5. olsa olsa kanunen yasak'tır.
    #3676056 (makas atan tir soforu, 17.07.2008 10:39)

© 2008 - uludağ sözlük

kanunen haram başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kanunen haram ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanunen haram nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ah muhsin unlu » sana suresiz izin veriyorum » cok eski sevgilinin aramasi » hasan kurtulmus » ask karartir » peygamber sabri gerektiren meslekler » coleslaw » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » batiskaf » enderun sevgiler » penisin var derdin var » galatasaray formasi » mehmet ali aybar » ask vazgecer » pilot » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yahudinin tahta kilici » uludag sozluk » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » ezoterizm » time to burn » turk solu » medicine wheel » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » ceyhanli koyu antik kenti » felsefenin tesellesi » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » ayelet zurer » ismail bey hani » tovarlak » ilk planor