kantara 

kapat
  1. 1191 yılında ingiliz Kralı Aslan Yürekli Richard adaya çıkınca, Kendisini Kıbrıs Kralı ilan eden Bizans despotu izak Kommnenus, o sırada Kudüs tahtını yeğenine bırakmak zorunda kalarak Kıbrıs'ta Richard'ın buyruğuna giren Guy de Lusignan'a yenilmesinin ardından sığındığı, buradan da Kantara Kalesi'nin tarih boyunca yenik baron veya kralları sık sık duvarları arasına misafir ettiği yer.
    #1992160 (akasha, 23.07.2007 13:39)
  2. her yıl düzenlenen kantara genclik kampi'nda libidoları manyetosfere yaklaşan ergenleri ağırlayan nispeten bakir bölge. manzaraları görülmeye değerdir.
    #2870155 (spaltula, 20.01.2008 22:24 ~ 22:25)

© 2008 - uludağ sözlük

kantara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kantara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kantara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » sovyet yuzyili » macta altyazili reklam » herkesgibi » vantage point » gitti gomlek » kar yagarken dinlenesi sarkilar » zeus heykeli » seytanin en tatli sozleri » bir uyku sessizligi » simpo » orta sahadan kafayla gol yiyen kaleci » o cocuklari » basarisiz diyetisyen ufuk » 1200 micrograms » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » theodor wiesengrund adorno » cemberimde gul oya » pardon atesiniz var mi » tuncay ozkan » ali ersin kelleci » carte dor » yazarlarin taze moderatorlerden cektikleri » televizyonda sarkici olarak cikanlari taniyamamak » turbanlilara bok atma hevesi » slivovice » leke cikarici ayse teyze yi igfal eden adam » entry ve nick uyumu » daha gencsin » beni hic ellere verme » dunyanin en yanliz canlisi