kanseri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kan kanseri
  2. ruh kanseri
  3. got kanseri
  4. ask kanseri
  5. rahim kanseri
  6. rahimagzi kanseri
  7. cene kanseri
  8. adale kanseri
  9. agac kanseri
  10. beyin kanseri

© 2008 - uludağ sözlük

kanseri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kanseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » morsiyah » turk » safari » sir isaac » universitede hocalara verilmis ayarlar » 0 533 748 32 54 » terbiyesiz yazar » eleventh hour » zamora fc » yusuf simsek » etki » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » cihan haspolatli » zamansiz olume mektuplar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » frozsgy » hms royal ark in batirilmasi » babasayfa com » cemolarin ozellikleri » sisman ama mutlu olmak » i dont wanna know » eski sevgiliyi facebook da gormek » headbang » carriye roxalina » zall misin yok musun » karanlik isler » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » senin tespitin sana benim tespitim bana » vural celik