kanseri de al git o zaman 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  2. kan kanseri
  3. ask kanseri
  4. got kanseri
  5. ruh kanseri
  6. kalp kanseri
  7. cene kanseri
  8. mide kanseri
  9. akciger kanseri
  10. kolon kanseri

© 2008 - uludağ sözlük

kanseri de al git o zaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kanseri de al git o zaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanseri de al git o zaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» respect my authority » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » wurth » en iyi ikililer » ask ukte doldurur » 402 nolu sinifin cocuklari » sana suresiz izin veriyorum » la kayyume illahu » prison break » istinye park » adnan sezgin » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » oguzhan ozyakup » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » mesnevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray amblemi » yeter artik vurmayin adam oldu » yildiz teknik universitesi » nesquik » acz ve fakr » canima kadar » kuresel finans krizi icin cozum yollari » hakan aysev » aciyi ellerinde buyutmek » asagipinar tumulusleri » jean marie gustave le clezio » 25 yas sendromu » akp biyigi » yaran yanlis okumalar » turk solu